Nic
Měkká tma zahalí střepy
rozbitých slz
není jich mnoho a i kdyby
jsou němé
prochází jen skrz
samy sebe
jsou tak prázdné.
Vydechla jsem do noci
pohledy kradmé
nemůžou pomoci
není to snadné....
Jsi prostě pryč.
Přečteno 314x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., Pišák, vodnař, Raduzk, WhiteSkull, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)