Všechna nábřeží Tvého smutku
...a uvnitř hraje Mozart Je tak malou
tečkou do večerní pohody
Podkroví šlo spát Jen Tvé oči svítí
jako rapsodie
Možná je to paradox:
Pláčeš
.................
(dalo by se říct)
Eine Kleine Nachtmusik
Škoda že umím jen francouzsky
Nikdy nebudu rozumět
slovům která pláčeš
z překrásných očí
...Smáli se když to nešlo jinak A touha byla tak silná!
Nešlo to jinak než stát v dešti pod Tvým oknem
a hádat na co zrovna myslíš
Smáli se mi:
Nepláčeš totiž pro mě
Přečteno 446x
Tipy 20
Poslední tipující: Renatka, Nola77, Lisa.Ginmi, wind4ever, Lacosta1, Psavec, její alter ego, el viento, Hesiona-Essylt, WhiteSkull, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)