... já už jsem Ti to párkrát psal ... ale prostě některé Tvoje obraty mi nějak nesedí ... tady třeba "gel nároků" nebo "brčko lásky" ...
11.01.2008 11:20:00 | JardaCH
***jojo. :-) ono se říká,. že skrz brčko se opiješ mnohem víc...
11.01.2008 11:03:00 | Zamilovaná do nezamilované doby