Hloubka pode mnou..
Anotace: Hloubka pode mnou.. (Automatický text)
Hloubka pode mnou..
Stojím na kraji propasti,
mířím do hlubin,
chci objevit co skrývá její nitro,
ty stojíš
a nic neříkáš.
Šeptám ti do ucha
a prosím tě,
abys byl jen můj.
Né!
Je pozdě!
Lásko!
Letím a padám,
padám vstříc novým dnům,
chtěla jsem dům,
být s tebou
a teď letím,
ty jsi jen svůj..
Už u mě nestojíš,
oči na mě krásně neklopíš,
skončila pohádka,
srdce mi buší,
lítost dere se mi z očí,
duše tak bolí
- ještě stále letím...
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: jitro
Komentáře (1)
Komentujících (1)