...jo, jo, vidíš ten boj je tu stále...myslím, že lež, přetvářka i blbost jsou stejně, jako závist nesmrtelné ;-)
18.03.2006 22:34:00 | no
jsi ke mně příliš shovívavý bratříčku!!
tvá slova se čtou jako dort, který mlsám tak s chutí !!
je vidět..že máš rád svou malou sestřičku
a věř..že i ty jsi pro ni víc..než vzpomenutí!!! :o))
28.11.2005 09:54:00 | šuměnka