Rána
Anotace: ...jsou většinou všechna stejná...
Je hodně brzké ráno,
venku mrtvo
a káva
má příchuť probouzení.
Za víčky
ještě zbytky snu.
První cigareta,
už jen tak ze zvyku.
Ospalým pohledem
sleduji tmu,
jak se mění v šero.
Děsně mě štve
spokojený výraz psa,
který má radost,
že mě vzbudil.
Přečteno 317x
Tipy 18
Poslední tipující: Noc17, pavlis, ona, Bíša, s.e.n, MalaIzis, Hesiona-Essylt, Dračičák, isisleo, Lucie Teru, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)