ranní pozdravení
Anotace: po otevření oček svých se mi v hlavince zrodil tenhle rým
Krásné ráno přeji tomu
co už nespí v tmavém domu
sluničko už pěkně hřeje
a z okna se na Tě směje
a ja k tomu sluníčku
posílám sladkou hubičku
Pěkné ranní probuzení
ať se Ti den v krásný změní
a se žlutým sluníčkem
najdeš jiskru pod víčkem
k tomu i já po ránu
posílám polibek v županu
ať tvou duši rozveselí
po tom dlouhém nočním snění
Komentáře (0)