Ostrov klidu

Ostrov klidu

Anotace: Doplula loď do cíle??? To všechno ukáže čas,....

Loď, jenž překonala bouře
a nástrahy osudu ,
konečně doplula.

Doplula do poklidných vod krásného ostrova,
do ticha .
Jen zpěv tajemných mořských víl ,
jako vzdálená hudba ,
dává tušit, tu spoustu krásných chvil.

Tu šťěstí, ruku v ruce s radostí ,
divokou vodu přemostí .
Tu láska s láskou v obětí ,
najdou svůj přístav vzápětí.

Tu sladké vzdechy touhy,
nejsou jen sen pouhý,
všechno je jak má být ,
my, sen svůj , můžeme už žít.
Autor Solledat, 09.01.2008
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: kavec, Neprodejná známka, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel