Anotace: Co když to tak není? Co když je to jen sen?
Pokud opravdu je den mým snem,
pak nejsem tvým kamarádem.
Mé noci jsou totiž bezesné
a já jen doufám že potkám tě.
Doufám, že povídat si spolu budeme
nebo jenom smát se spolu můžeme
Že se občas sejdeme
a kulečník hrát půjdeme.
21.01.2008 22:55:00 | Ricci
Úžasná slovní spojení! Až se mi při čtení tajil dech!
09.01.2008 15:55:00 | Dagon.Lestat - My winter storm