Jo, pořád se mi líbí, hihňací básnička:o)
Mourku,Mourečku, ale co kdyby byl Ikaros takový trošku ilegál, takový lehce nekonvenční chlapec a na nějaký povolení a atesty a školení a GPS by kašlal zvysoka??? Já myslela vždycky, že byl kapánek rebel...no ale jinak samozřejmě pravdu díš-představuju si to přesně jako Hurvajs!:o))
A co je za zdí? neřeknu a neřeknuuuuuu,ne ne néééé:-P
...i když-možná jo, ale až osobně,až se někdy uvidíme.
08.08.2006 18:53:00 | Navire
Teda Mourku...ty zase zlobíš...no pro tebe nebyla a tak dobrá, že by stála za okopčení taky ne a navíc mi vadil ten název, protože byl skoro totožný s jednou poslední jedné chytré... ach jo a slíbil jsi mi mail, ale Buliho už jsem pozvala...tak to je jedno :-)
04.05.2006 11:13:00 | no
Dnes byl nejtěžší den v mém životě, pokusím se zítra ukázat, abych chvilku přišel na jiné myšlenky... A Ty?
31.03.2006 23:38:00 | Buližník