ráno
Anotace: celej život stojí za hovno až.....
snad poprvé slyší ptačí námluvy
s chutí žít jde k oknu podívat se ven
cítí, že dnes nemusí mít obavy
poprvé je unešen tím výhledem
snad na dosah ruky hrají si dvě vlštovky
jedna s druhou hrají si tak pěkně
bez řečí, komplimentů, záruky
tak maličké, že by se vešli do dlaně
Krásná avšak krutá podívaná pro muže
jenž opětované lásky nepoznal
tolikero snesl k nohám žen růže
aby se pak proklínal
kéž by toto ráno trvalo stále
a on už se nebál vyjít ven
chápe už že život jde dále
noc co den
tohle ráno je pro něj zázrakem
svítání na dobré časy
naděje která se stává opravdovým pokladem
společně duše a tělo se životem zápasí
už né proti sobě ale spolu!
bojují aby přežil on
musejí zdolat tu ze starostí horu
dřív než přijde jeho skon
.
.
.
Komentáře (0)