Naplnění..
Pokřivený obrys lemuje váhání..
zapadlé do hloubky lítosti..
určuje směr příštího poznání..
ztraceného v krajině otupělé bolesti..
Obnažený cit zraňuje mlčení..
prostupující k nitru rozhodnutí..
bláhovou snahou dalšího pokušení..
na kolmé stěně odmítnutí..
Nehybné kousky naplnění..
rozpadlé v příbězích budoucnosti..
čekají s příslibem konečného spojení..
na rozcestí vzájemné důvěrnosti..
Přečteno 430x
Tipy 25
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, estrellita, HarryHH, bobi bobie, Roger, LisSe, Danah, Pišák, Bíša, maena, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)