Anotace: neví o tom a nikdy vědět nebude: pro Pavla Č.
Tohle se mi moc líbí, je to takové upřímné, citové a přitem vlastně ze života, co zažívá možná několik lidí ... skvělé dílko, opravdu.
15.01.2008 18:17:00 | NikitaNikaT.
On to nepřečte. Ale tak jsme tu od toho my, kteří to čteme, víme, co Tě trápí, a můžeme i jemu poslat své myšlenky. A Tobě naše pocity sdělit. Navíc uhranuti sílou Tvé výpovědi postojíme chvíli v němém úžasu.
13.01.2008 17:25:00 | Hary_nš
... velmi osobní ... veřejná zpověď ...
co prázdnem dutě zní ... a nemá odpověď ...
*- ... je to blbý, ale neutečeme tomu, ...
lidi to tak maj´ zařízený .... že se pořád ptaj ...
místo aby šli dál ... a naplnili svůj život po okraj ...
... než umřou ...
11.01.2008 16:02:00 | HarryHH