Balada o míči
Anotace: je to jedním slovem blbina, ale furt sem posílám věci spíš sentimentální, nebo se špatným koncem, tak se pro změnu třeba zasmějete:)
Letěl míč,
letěl pryč,
trefil mě
do ksichtu,
když jsem šel
na šichtu.
Řval jsem "AU"
na pana Tau.
Buřinkou zamával
monokl zamazal.
Make-upem
tetiným,
na voko
nevidim.
Doved mě
k doktoru.
Z tohose
poseru.
Doktor dal
léčivo,
na voko
mazivo.
Mažu si
pravou tvář,
a ten míč
a ten sráč,
propíchnu,
nejsem rváč.
Žlutej byl,
tak jsem ho
zahodil.
Druhej den
letěl míč,
letěl pryč,
trefil mě
do ksichtu.
Byl ČERVENEJ!!!
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: lalej
Komentáře (1)
Komentujících (1)