motýlí spoutaní
Motýlí křídla v síti
Cítím místo srdce
Jejich křídla bijí
Tepají tupě
Jen čekám kdy
zpřetrhají síť
Myslíš že hravě?
...je to síť pro rybáře
Spletená důvěrnými slovy
V malinkatá očka
Kterými snad jen sněhu vločka
Prostoupí roztávajíc
v šlépějích
ale ty stojíš
vím, že je neušlapeš
bezmocné motýly
v těžkých sítích pro rybáře
že jednou je osvobodíš
až přestanou tak bít
já vím, že rozvážeš síť
nebo to udělám já
až se jednoho dne utiší
...
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: maena, Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)