Anotace: To jednou proběhla jedna přednáška o drogách... něco podobnýho se nám pokoušeli vysvětlit :-D ...
každopádně zajímavej nápad a forma.. nicméně.. bych si vylepšila nějakou..rytmickou zvučnost nebo co.. třeba:
Dnes si svou dávku dáš?/dneska si svou...
Tvá mysl by si hnedka šlehla/hned
Se životem můžeš se loučit/smíš se loučit
Tahle cesta je slepá./ je tak, je však...
nevim.. prostě.. by to mohlo bejt lepší, aby to víc rytmicky sedělo, když to téma je takový docela volný. dá se na to hodně obměňovat to, co chce básník vyjádřit.
06.12.2008 12:35:00 | jatox
Drogy - tak to je vždy tragický konec. Kdysi jsme měli na škole přednášku o drogách. Bylo to zajímavé, nikdy jsem žádnou drogu nezkoušela, ani mě to zatím nenapadlo. Já přášky nensnáším a neberu, pokud to není nevyhnutelné. Jinak dílko se mi líbí, má myšlenku a nápad, ovšem, co dnes ale drogou není, krom jehel a jiného sajrajtu s tím spojeného ...???
09.01.2008 22:04:00 | NikitaNikaT.