Přítomnost
Anotace: * teď a tady ...
Otevřeno dokořán
tmavé každodennosti,
provlečené nitce,
v které den je zamotán.
Sklouzne tabulkou přízně
a až dojde šedivá,
přišije kabát k podlaze.
Pak zakřičí tak vlídně:
Oblékl jsi kabát z plánů,
zapomněl jsi přítomnost,
jiskrou odemčenou dlaň,
požehnání všem ránům.
Včera se s zítra slepuje,
sfoukni klesající knot.
Vyplníš rýhu a tím
bylo, bude, ale je!
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Djinii, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)