Snažím se, ach snažím,
fantazii div neobnažím.
Leč slova se mi ztrácí
sotva začnu s prací.
Ale já se nevzdám,
stávkařům v hlavě na frak dám:-)
No, snad mmě to brzy přejde. Už mně napadly nejméně tři náměty, ale nedokážu to hodit na papír.
09.01.2008 23:21:00 | Nikytu
Hrůza
kroužkovaná Múza
může, přesto nepomůže,
okov vem té svojí Múze,
neb jí přímo nesluší
a tlačí jí na duši.
09.01.2008 23:16:00 | MalaIzis
To se občas, Niky, stane,
snad to dlouho nezůstane
Chce to jenom změnu v žití,
radši chlapce nežli pití
Pár polibku před večeři,
zítra budeš zase svěží
09.01.2008 22:35:00 | Psavec