O opičce
Anotace: Vztahy mezi zvířaty jsou nevypočitatelné..
Opička na stromě seděla.
Do chlupů si prděla.
Celá větev smrděla.
Ta opička prděla s takovou urputností,
že připravila strom
o všechno jeho listí.
Opičák to vše pozoroval
zdáli
a rozhodoval se
má-li
rozběhnout se, vyskočit
a dát opičce pěstí.
Rozhodl se kladně.
A opička?
Hrabe se teď v bahně.
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: Rolnička, Blázen? =)
Komentáře (1)
Komentujících (1)