vztah
Anotace: s láskou to není vůbec jednoduché.
Vztahy co začnou bývají tak krásné,
pak ale jednomu láska v srdci zhasne...
Mě to tam nezhaslo,
to zhaslo Tobě a já pláču právě v této době...
Miluju Tě jen těžko říct jak moc.
Tohleto bude má další bezesná noc.
Mockrát jsi mi hodně ublížil.
Já Ti odpustila všechno,
když jsi se mnou byl.
Užívej si života jsi ještě mlád...
Snad najdeš člověka co Tě bude taky tak moc milovat...
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: prostě já, jára spots
Komentáře (3)
Komentujících (3)