Věkem sněhového snu
Jen ticho poznalo
rozechvělou tmu
v závoji bílých mračen
ve věku sněhového snu.
A jen ticho ztratilo
rozespalé břehy
na střechách zbloudilců
z papírové něhy.
A věkem sněhového snu
zabloudil hlas ticha v korunách,
kde potomci větvoví
umlkli v dětských hrách.
A ten sníh hřál
dotekem mezi stíny
s dotekem posledního snu
v paprscích bílé viny.
Přečteno 513x
Tipy 4
Poslední tipující: Karonhisake, Dagon.Lestat - My winter storm, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)