Bez křídel
Naprosté vyčerpání
v tmavomodrém světě
láska zabitá
v jedné větě
zalepit oči
a zakrýt ústa
/kdepak je
veškerá úcta?/
cit bez citu
jen prázdná krabice
do mrtvého jezera
vhozená udice
rozbitá duše
rozbité tělo
/tak řekni
co by se mělo/
Jen si leť
bez křídel..
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Bamap, Bíša, Yukki
Komentáře (2)
Komentujících (2)