Anotace: Takový malý výkřik, který mně napadl. Možná zítra připíšu pokračování...
JJ, já vím, že do nebesů se správně neuřívá. Ale, jsou to přece básně, ne?
Když už lidé píší "retů" místo "rtů"... :o)
carodejka: MOcky děkuji za pochvalu.
13.01.2008 18:17:00 | Nikytu
Konečně po delší době na Literu něco pořádného, ale s tím pokračováním bych si to asi rozmyslel - většina pokračování se obvykle ani růžkem nevyplazí zpod původní verze, aby zazářila.
13.01.2008 10:53:00 | CorrimsonTom
Poslední věta je skvělá. Ale je to zajímavé, ... mno možná pár větiček by neškodilo ...
11.01.2008 15:29:00 | NikitaNikaT.