Jak je ta čeština krásná, když se umí krásně napsat, že? :-)
Tahle básnička mi přijde jemně melancholická..Našla jsem v ní příměs vlastních vzpomínek.
06.03.2008 15:40:00 | Princezna.Smutněnka
vapiti..
Nádherná hříčka se slovíčky,
schovávej city pod očními víčky,
až do snů budeš vstupovat,
nebudeš ničeho litovat.
Život je zahrada kvetoucí,
někdy zas Peklo horoucí,
jindy je květinový sad
a na srdci zahřívá se had.
Tak do Ráje vstup už bez váhání,
najdeš tam krásné vpomínání.
11.01.2008 22:49:00 | carodejka
Vtipné nebo smutné? Já nevím...
"Hold géniové to mají v běžném životě těžké,
nikdo, ale nikdo je nechápe."
- to je sice pravda, ale život umí být těžký pro všechny, nejen pro génie.
11.01.2008 15:52:00 | Chancer
Připomíná mi Hrubínovo Romanci pro křídlovku....nevím proč prostě mě to napadlo když jsem tvojí báseň četla...je krásná
11.01.2008 05:55:00 | Lucie Teru