Být sám
Být sám a nemít přátele,
být sám a býti v nouzi.
Být sám a míti velký byt,
být sám - sám platit nájem.
O tebe není zájem?
Někoho si najdi!
Být sám a bát se samoty,
být sám a žít ve strachu.
Být sám, mít život před sebou,
být sám a mluvit se sebou,
to je ale k breku.
Co je však ale nejhorší?
Být sám a umět milovat.
Být sám a chtít být s lidmi.
Být sám a býti milován.
Být sám a žíti s lidmi.
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: lennerka
Komentáře (1)
Komentujících (1)