Anotace: Proud myšlenek, které mi letěly hlavou, když ze všech koutů vykukovala rezivějící tíseň a strach. (Bylo to díky kolektivnímu průšvihu :-))
ticho..hmm..niekedy padne vhod..a niekedy ho nenávidím... konieckoncov, to takmer každý...
11.01.2008 20:14:00 | Sarai
Pekné.
Nebyť ranených duší, svet by bol ochudobnený o pekné diela.
11.01.2008 16:09:00 | Sarazin Faestred