Recept na štěstí
Špetka naděje do kotlíku
Trocha krve ze špendlíku
Hrstka lásky nekonečné
Úsměv jedné dámy sličné
Lžička štěstí, radosti
Ať odplynou starosti
Do vzdáleného kraje
Kde sluníčko si hraje
Dnem i nocí, neustále
Na nejkrásnějším bále
Kde se splní naše přání
I z nejtájnějšího zdání
To je recept budoucnosti
Plná bude jen radosti
Tak se ponořte s námi
Do světa, kde budete pány
Komentáře (0)