Návod k použití .....
Anotace: .... na život ...
.
... na všem, ...
a na každym něco najdeš,
když se budeš pořádně dívat ....
... a cit? ...,
ten se probudí úplně lehce ....
... se strejčkem alkoholem ...
přelítneš do jiný dimenze,
a prožitek jednorázově umocníš
nárazem hlavy o zeď ...
A když to pak rozdejcháš, ...
.... .... pak natuty víš že žiješ, ...
*- ... a to není zase tak málo ....
... ... ... .... ... ... ... ... pro začátek ...
*
Přečteno 332x
Tipy 20
Poslední tipující: jenommarie, dva, Lukáš Rymeš, pavlis, simsa, Alci, cevert, G.P., smudlinek, Theara, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)