basnička pro všechny co se radi mají
Anotace: tak a je tu další můj výtvor po ránu
Už jsem vstala zlato moje
slunce svítí do pokoje
včera jsem se trošičku
zdržela na skleničku
doufám že i Ty bez nehody
prožil jsi party svoji
A teď už jsi v říši snění
kde se všechno v krásno změní
Já Tí ke klidnému spánku
posílám pusinku po červánku
až se vzbudíš a očka Tvoje
rozhlédnou se do pokoje
stačí vyslovit mé jméno
které vždy tak pěkně znělo
a já taky v mžiku jen
změním s v Tvůj krásný sen
Komentáře (0)