Pro kritika
Kritik je jako slepice,
která kdáká,když ostatní snášejí vejce.
Proto se nebojme psát,
kdož píše od srdce a rád
vždyť nechceme medaile či řád.
Nechceme nikoho uspokojit
svými výkony,
chceme jen potěšit lidičky
co jsou jako my.
Když někdo rozkoš z kritiky má
o rozkoš z krásných věcí,
sám sebe obírá.
Nejsme tu profíci,
jen to cítíme ,toužíme říci
jednou se to povede,
podruhé zas ne,
každý přece píšeme
tak,jak umíme.
17.1.2005
Komentáře (1)
Komentujících (1)