Ta postava, co tu bude stát
Anotace: Prolíná se zde budoucnost s minulostí a do toho se připletla přítomnost...
Přišla náhle, kde se vzala,
s kudličkou si pohrávala.
Bílé nohy, bílý krk.
V ruce papír, husí brk.
Ta posatva, co tu stojí.
Čerň jí prýští z očí,
hlava se mi točí.
Podpis krví jí dám,
snad je to Ďábel sám.
Ta postava, co tu stála…
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
Komentáře (0)