kecy
Anotace: kecy,kecy a zase kecy
Jsou to tvé kecy,kecy a hecy
co mě fakt vytáčí.
Večer,když dávám si bílého deci,
deska se zvolna otáčí.
Pouštím si starý ohraný věci,
je to jak dívat se skleněnou vitráží.
V kamnech už hoří,marné jsou řeči,
sklenka mi večer prozáří.
Loučím se pro dnešek s tvou věčnou péčí,
slunce mi zítřek prozáří.
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Holis, jedam
Komentáře (2)
Komentujících (2)