Trash

Trash

Anotace: . odpadky . všude .

Všechno je jinak stejné.
Srdce je debil,
a nepřestává škytat,
i když na něj nikdo nemyslí.

Proč všechno ukončovat?
- Časy rovnováhy už jsme prošvihli
a přátelé,
přátelé drží minutku ticha -

Depresivní tóny,
sebevražedného black metalu,
zní a zní,
a my pořád žijeme...
- To jsme si ale dovolili moc -

Přes duši je postavená mříž,
říká se jí tělo,
nechce aby kdokoliv viděl...
- Existenční poklesy,
nekonečné otázky ticha
a bolestné sklony,
ptám se znovu
Proč všechno ukončovat? -

Pokusy o útěk
před konvenčím životem
být sama sobě vládcem
i přes to,
že nemám ani korunu z papíru,
klidně bláznem mezi těmi normálními
- ale hlavně svobodná -

Skvrny od zmrzliny jdou vyprat,
to už nám došlo,
ale tyhle skvrny
na tričku s nápisem "TRASH"
jsou trvalé...

A ne každému to dochází.
Autor mattoni.uz.neni, 12.01.2008
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: embryo v hlave, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

jo skytavka a srdce debil..to je fakt dobry...tak vubec..ten konec donuti...myslet...

05.03.2008 14:27:00 | veronika

líbí

je skvela...skytavka...srdce debil..ne kazdemu to dochazi,..uzasny

12.01.2008 19:43:00 | embryo v hlave

líbí

Skvrny odpadové a kýčovité, tričko je třeba zahodit...

12.01.2008 18:09:00 | Bíša

líbí

:) použij persil..... to vypere i krev z nosu..... a nebo to všechno roztříhej na malý kousíčky....a apk to zas slep....a nebo vůbec nic netrhej.....černá bledne

12.01.2008 14:54:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí