Blues pro bláznivou holku
Anotace: ...a název jsem ukradla. Patřil básníku jménem Václav Hrabě...
Berušky z vlasů
vyndalas
už tak dávno...
a boty z papundeklu
ti nadělil
sám Děd Mráz.
že už si teď,
nad lacinými ubrusy
dáváš jenom zelenou.
A pak, umatlaným sklem
hledáš cestu domů
mezi šedivými domy
které křičí ty hloupé melodie
tvé trvalé.
Přečteno 657x
Tipy 7
Poslední tipující: jesterka, Fish, adida, Veru, spare
Komentáře (3)
Komentujících (3)