Dopis
Anotace: koupila jsem si krásné barevné dopisní papíry, tak jsem napsala dědovi a babičce :-)
Před tvářemi tisíce andílků
Před tváří sebe sama
Posílám vám malou nadílku
A klaním se vám před nohama
Tato báseň s obsahem radostným
Skrývá i špetku smutku
Tento dopis nenazývejte žalostným
Ale pokusem k dobrému skutku
Snad si žijete, tam v Třinci, bez starostí
Bylo by to mým přáním
Dejte mi kapku té vaší nesmírné radosti
A dědo, přestaň už konečně s tím věčným lhaním;-)
Přečteno 421x
Tipy 2
Poslední tipující: Roger
Komentáře (2)
Komentujících (2)