Duše ohavná
Anotace: z 22.9.2003 - pro tebe... (však ty víš...)
Měla jsem ho ráda
A nechci mít zas
Ukázal mi záda
A život ztratil jas
Naštěstí
Vím o něm špatnosti
Co mě před citem uchrání
A on už mě nezraní
Vím, že ke mně necítí
A nikdy necítil
Jakže je lehké bytí
V té jeho síti?
Jak dlouho trvalo
Než všechno zmizelo?
Hrála jsem divadlo
To všechno pro něho
Už nejsem holka malá
Co kdysi citům se smála
Ale už nejsem naivní
O lžích a podvodech dost vím
Za hezkou tváří
Za krásnou postavou
Duše tam září
Ale je pěkně ohavnou
Teď nedám mu já víc
Než kdysi on dal mně
Což znamená nic
Nic, i když žádá víc...
Komentáře (1)
Komentujících (1)