pěkné, moc pěkné...ale cítím povinnost ti něco sdělit, víš, proč je "mír" slovo, které neexistuje? Protože život je dokonalý, jeho zákony a myšlenky jsou nepřekonatelné... svět je již -zdůrazňuji, ve své PODSTATĚ(to, že to kvůli nám vypadá mnohdy jinak, než by mělo, je jiná otázka)-zařízen tak, aby se nestalo, že někde něco bude v nerovnováze, snad každý, přemnožení možný tvor má svého přirozeného nepřítele..nemusím tady doufám dávat přiklady z živočišné říše...:). a my, jakožto veskrze dokonale vedené bytosti si ve své nejhlubší podstatě uvědomujeme, že války jsou očistcem lidstva. Touha vyhrát je náš přirozený nepřítel.
18.01.2008 11:22:00 | Charentan