jj s těma sliba souhlas....mno jinak mě to napadlo o tomhle napsat pač se tady tohle téma denně řeší...
13.01.2008 15:33:00 | Yukki
Já nevím, mě už unavuje poslouchat, jak si někdo chce vzít život kvůli zničené lásce. Těch lidí, které ještě potkáme bude. Kvůli jednomu z sedmi miliard bych to nejcennější určitě nezahodila. No jo sliby chyby, ale ten kdo jim věří, dělá chybu ještě větší.
13.01.2008 12:24:00 | kryndy