Papír co nosí listonoš
Anotace: O obálkách slz a úsměvů
Dopisy chodí
nechávajíc se nosit
v dnu
by zjasnily noc
či ztemnily ji více
modrou vlnkou písmenek.
Skrývají za řádky
slovíčka i hádky
a věty útěchy
a s nimi pláč.
Známky si berou
pyžámka různých barev
netuše
že frankují
oční tik hodinek
co určují
zda nadešel čas
či ještě ne.
Přečteno 597x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)