Srdce
Anotace: Chtěla jsem napsat pěknou letní básničku o jahodách nebo tak něco.. no, vyšlo z toho něco docela jinýho..
Mezi listy jahodníku,
když bloudila jsem v zahradě,
našla jsem srdce na chodníku,
celé rudé a krvavé.
Kdo tu ztratil svoje srdce,
ještě teplé, ještě bije.
Zdali spíná v prosbě ruce,
zda ten člověk ještě žije?
Když bezradně se na něj dívám,
ptám se, či je ztrátou z boje?
Jako ze snů, co teď mívám
odpoví mi: "já jsem tvoje!"
Komentáře (0)