Vzpomínka
Anotace: Prostě vzpomínka...
S kloboukem hluboko do čela,
šeptal jsem Vám slova nesmělá,
často jste po nich brečela,
ale dát slzy na odiv nechtěla.
Namaloval jsem pro Vás anděla,
křídla měl rozpálená doběla,
a i když byla celá umělá,
alespoň tu chvíli, tu malou chvíli letěla.
Kapička potu se koulela,
Vy jste mi kapesníčkem ji setřela,
ale líbat jste mne tehdy nesměla,
a dnes už ta touha zřejmě vyčpěla.
S kloboukem hluboko do čela,
namaloval jsem pro Vás anděla,
ale Vy jste mne tehdy líbat nesměla...
Ta vzpomínka je už trochu omšelá.
Přečteno 289x
Tipy 10
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, SummerRein, WAYWARD, kokeš od pana krbce, labuť, takova
Komentáře (3)
Komentujících (3)