Moje láska...
Myslím na něj ve dne v noci
je to má láska, má mě v moci.
Chci se mu vzdát, chci jeho být celá
Nechci být před ním pořád tak smělá.
Chci být jen s ním a s nikým jiným
Nechci ho ztratit, je životem mým.
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein, jára spots
Komentáře (2)
Komentujících (2)