A tak se jen ptám...

A tak se jen ptám...

Anotace: ...uvidíte...

Vezměte do rukou svůj život,
pomalu z něj odstraňte to vše,
sex, přátelství, lásku, slova něhy,
a tak se jen ptám, co pak zbude?

Jen krajina prosta všech stínů,
jen krátery na duši jenž nikdo netuší,
teak málo věcí a život je hned bezcenný,
už nestojí bojovat za něco co není.

Za ten život jenž opustil tělo a duši,
pro pokušení které skrývá okolní svět,
napřáhnout ruku, políbit oblaka,
a pomalu se vznést…do krajin, kde vše je bezcenné…

A tak se jen Vás ptám..
Autor Láďa, 13.01.2008
Přečteno 265x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Milissa, Psavec, Danah, zzlatý, WhiteSkull, S..a, Vladimír P., s.e.n, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

zajímavá úvaha

13.01.2008 14:16:00 | Vladimír P.

líbí

Bylo by to bláhové vzdát se věcí co k životu patří.
K životu se má přídávat,poznávát věci přátele atd a ne ho osekávat.

13.01.2008 14:02:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel