sníme ve stínech
Sníme ve stínech
žijeme v prachu
drceni ve mlýnech
na barvu nachu
Sníme v žumpě
žijeme na dluh
otrokem krutě
zapřažen popruh
spoutaný svobodou, ale strašák ten zůstal,
že kdosi ti nalhal,že nejde už jít dál
spoutaný tajemstvím, nevíš,kde bys započal
v bolesti zjistíš:jen si půjčuješ radost a nebo žal
S vinou, či nevinou, jen svobodou vinen
ačkoliv zabil jsi, nejsi však vrahem
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Vladimír P.
Komentáře (1)
Komentujících (1)