Jde z toho ještě trochu cítit taková dětská naivita (za to se prosím neuraž, nemyslím to špatně). Psala si, že nemáš moc zkušeností, takže věřím, že až jich přijde víc, budou tvoje básničky vyzrálejší a celkově prostě hezčí:-) Jen nechci aby sis myslela, že jsem si usmyslela tě buzerovat, to vůbec ne, jen si pamatuju na svoje začátky, které taky nebyly bůhvíjak slavné, ale nikdo mi to neřek a musela jsem si to pak uvědomit sama. každý mi psal jen že se mu to líbí, přitom bych byla ráda za objektivní kritiku. Tak jí teď rozdávám sama, doufám, že nevadí:-)
15.11.2006 22:05:00 | Odváté zrnko popela