svoji babicku miluju, nedokazu si predstavit co bude at tu nebude. Normálně si me rozbrecela.
23.01.2008 23:44:00 | C.alwen
a proč: :-)
a proč .. nejsi čaroděj?
a proč .. nejsou na prodej?
Koupila bych je za kačku
a dala si je do sáčku.
Pak na poličku knihovny,
zařadila do kolonky "hezké sny" ;-)
13.01.2008 15:55:00 | lalej
nejsem bůh ani čaroděj
nepíšu básně na prodej
život má prazvláštní děj
a tak si ty hezké dny schovej, jako trofej
lala lej
13.01.2008 15:28:00 | blue