V zahradě Smrti..
V trávě tiše kráčící,
v černém hábitu, s kosou,
vede dítě pláčící
zahradou zvlhlou rosou.
Pláč, ač tichý, je slyšet všude,
i mrtvým do srdce se zarývající.
Další život ukončen bude,
bude další duše mlčící.
Poslední motlidba k andělům doznívá,
už se konec blíží..
Naposled mu ptáček zazpívá
o všem, co ho tíží.
Strach se zvětšuje, pláč sílí.
Dětské tělo se třese.
Smrt sekne- bolest trvá jen chvíli..
Vítr poslední výkřik světem nese...
Přečteno 389x
Tipy 10
Poslední tipující: Anejet, Theara, Estel Erunáme, Danah, Syala, Nola77, Vladimír P.
Komentáře (3)
Komentujících (3)