Anotace: co k tomu dadat? :-)
Náš tichý rybník
co rákosím voní
i tmavá řeka
co snívám si o ní
průzračný potok
co v krajině zpívá
tajemné jezero
co v dáli se skrývá.
Voda mě vábí
daleká, blízká
nejvíce moře
po něm se stýská.
04.02.2009 13:28:00 | Kapka