Bláznivá noc
Anotace: ...musela jsem to napsat....
Doteky bláznivých slov
a smích nás dvou
hledáme stejnou věc
a najdem se
neni to zvláštní?
Věci šílený
krásný
a nezapomenutelný
sme našli spolu
a mě se ráno nechce vstát
a odejít bez kalhotek...
Chci další den
a spoustu večerů
strávených s tebou
nedáš mi je vid?
Vím,
nemá to cenu
vzdyt zklamání je nápln mýho života...
Přečteno 416x
Tipy 24
Poslední tipující: Šerák, 0-0, LisSe, Barunka=o), Psavec, Theara, Simísek, qpal, embryo v hlave, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)