Tři sudičky
Tři sudičky nade mnou stály,
co semnou bude si povídaly.
Co mají mi dát do vínku?
Snad .. aspoň jednu dobrou vzpomínku.
Modré oči, hnědé vlasy,
ale né zas tak moc krásy.
Tři sudičky nade mnou stály,
danajské mi daly dary.
Srdce plné lásky, citu,
ale to vše bez odbytu.
Samotu a trochu smutku,
trochu zrady ze zlých skutků.
Tři sudičky nade mnou stály.
Snad nečekají teď slova chvály.
Za osud, co mi přichystaly.
Děkuji vám milé dámy.
Za bolesti a všechny šrámy.
Snad příště více soucitu!
Dávejte míň pocitů.
Přečteno 385x
Tipy 14
Poslední tipující: Alegra, hostmen, Weylin, Bíša, jára spots, S..a, Lucka13, Veru, Psavec, NikitaNikaT.
Komentáře (5)
Komentujících (5)